Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr! Πέμπτη 23/12

Η δράση δεν σταματάει ποτέ, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr! Παίζεις και μαζεύεις συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση! Weekly Fest στο Pamestoixima.gr: Kάθε εβδομάδα με περισσότερους από 16.000 νικητές! Περισσότεροι από 224.000 σε 3 μήνες!

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Στο μπάσκετ πέφτει το βάρος στο πρόγραμμα της Πέμπτης (23/12), καθώς η δράση στα παρκέ της EuroLeague συνεχίζεται με πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Η κορυφαία εξ αυτών είναι το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ! Στο Pamestoixima.gr τη δράση του αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός τη ζεις παραπάνω, με 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα για παίκτες και ομάδες, στις αποδόσεις που πάντα ήθελες!

Μάλιστα, υπάρχει combo bet για τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Σλούκα σε ΣΟΥΠΕΡ ενισχυμένη απόδοση, ενώ όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα υπάρχουν τριάδες παρολί σε ενισχυμένες αποδόσεις!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από τα παραπάνω, η εμπειρία των Virtual Sports στο Pamestoixima.gr γίνεται πλέον ακόμα πιο συναρπαστική με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών! Κι αυτό διότι εδώ και μερικές ημέρες είναι διαθέσιμα τα Virtuals+, τα οποία ανεβάζουν στα 43 των συνολικό αριθμό των εικονικών αθλημάτων που είναι διαθέσιμα στο Pamestoixima.gr! Κοινώς, ακόμα περισσότερη δράση!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button