Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Παλιοί γνώριμοι στο Τελ Αβίβ! Κυριακή 28/3

Οι αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς απόψε! Επιπλέον, η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Ονδούρα στην Τούμπα σε ενδιαφέρον φιλικό τεστ. Όλα τα μεγάλα ματς παίζουν με 0% γκανιότα*, πολλές προσφορές** και πλήθος ειδικών στοιχημάτων γιατί εδώ οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ!

Στο Τελ Αβίβ διεξάγεται η αναμέτρηση Ισραήλ – Σκωτία, με τις δυο ομάδες να γνωρίζονται αρκετά καλά. Είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στην τελική φάση για μία θέση στο Nations League, με τους Σκωτσέζους να χαμογελάνε και να αποκλείουν τους Ισραηλινούς στη διαδικασία των πέναλτι τον περασμένο Οκτώβριο. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλο αστέρι τον Ζάχαβι, με τον άσο της PSV να σκοράρει συνεχώς με το εθνόσημο. Οι Σκωτσέζοι του Στιβ Κλαρκ διαθέτουν μία ταλαντούχα γενιά και θέλουν να βρεθούν και στα γήπεδα του Κατάρ. Με ήττα ξεκίνησε την παρούσα προκριματική φάση το Ισραήλ, με ισοπαλία η Σκωτία. Ποια ομάδα εκ των δυο θα κατορθώσει να χαμογελάσει απόψε; Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του «Bloomfield» παίζει με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr γιατί εδώ το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button