Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στο Pamestoixima.gr! Δευτέρα 11/10

Η δράση με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον! Και φυσικά, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με τη νέα σπουδαία μηνιαία προσφορά* από το Pamestoixima.gr, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους παίκτες του! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για το October F3st, με το ποντάρισμά σου να αποκτά μεγαλύτερη αξία ΟΛΟ τον Οκτώβριο στο Pamestoixima.gr. Πιο συγκεκριμένα, για όλο τον μήνα, παίζεις με Boost Νίκης* και στις 3άδες, συνεπώς τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται! Μην χάσεις την ευκαιρία!

October F3st: Για ΟΛΟ τον μήνα τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (11/10), λοιπόν, ξεχωρίζει η εντός έδρας αναμέτρηση της Κροατίας απέναντι στη Σλοβακία. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι, θα τα καταφέρουν; Στο Pamestoixima.gr το Κροατία – Σλοβακία το ζεις με 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα σε ενισχυμένες αποδόσεις! Επίσης, στο Pamestoixima.gr θα βρείτε ενισχυμένες αποδόσεις για το τελικό σκορ στο παιχνίδι Κύπρος – Μάλτα, συνεπώς έχετε την ευκαιρία γι’ ακόμα περισσότερα κέρδη!

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button