Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Τριπλή προσφορά** σε Μιλάνο και Μάντσεστερ! Τετάρτη 6/1

Τα μεγάλα παιχνίδια συνεχίζουν να παίζουν στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και απίθανες προσφορές**! Ημέρα ντέρμπι η σημερινή και το Pamestoixima.gr σου έχει μία τριπλή προσφορά** σε Μιλάνο  και Μάντσεστερ!

Πλήρης αγωνιστική δράση στη Serie A με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής και το σπουδαίο ματς Μίλαν – Γιουβέντους να καθηλώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων! Οι επίδοξοι πρωταθλητές «ροσονέρι» υποδέχονται τους κατόχους του τίτλου «μπιανκονέρι» σε μονομαχία που προσφέρεται με 0% γκανιότα* και προσφορά στην αγορά: Πρώτος σκόρερ! To Pamestoixima.gr σου επιστρέφει τα χρήματα για τη συγκεκριμένη αγορά, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0. Γιατί εδώ, με το money back** δεν… χάνεις! Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, καθώς στο Pamestoixima.gr θα βρεις πάνω από 300 αγορές με πολλά ειδικά στοιχήματα!

Μίλαν – Γιουβέντους με 0% γκανιότα* 300 αγορές και money back στο Pamestoixima.gr! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις |+21


Συνεχίζουμε με αγγλικό League Cup και το τεράστιο ντέρμπι του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ εναντίον Σίτι! Μονός ημιτελικός στο «Όλντ Τράφορντ». Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κόντρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σε επίπεδο Premier League, πάντως οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίζονται καλύτεροι των «πολιτών» παρότι η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις τέσσερις βαθμοί. Στα νοκ άουτ παιχνίδια, πάντως, οι ισορροπίες είναι ακόμη πιο εύθραυστες και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες! To Pamestoixima.gr σου προσφέρει το ντέρμπι του Μάντσεστερ με 0% γκανιότα* και σου επιστρέφει και εδώ τα χρήματα για την αγορά «πρώτος σκόρερ», σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0. Γιατί εδώ, με το money back** δεν… χάνεις! Και στο ντέρμπι του Μάντσεστερ θα βρεις πάνω από 300 αγορές με πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Μίλαν – Γιουβέντους με 0% γκανιότα*, 300 αγορές και money back! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις |+21


*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button