Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming* με Super Derby προσφορά*

Κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Ίσως κάτι περισσότερο κι από ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Είναι το «Clasico», η… σύγκρουση της Μαδρίτης με τη Βαρκελώνη, της Ισπανίας με την Καταλονία που επιζητά διακαώς την ανεξαρτητοποίησή της. ΡεάλΜπαρτσελόνα με φόντο τον τίτλο της φετινής La Liga. Σέντρα στις 22:00.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα με Super Derby προσφορά* & Live Streaming*

Στο -2 από την αποψινή αντίπαλό της η Ρεάλ στο βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος. Με νίκη αφήνει στη 2η θέση τους «μπλαουγκράνα» και κάνει ένα βήμα για να επιστρέψει στις στέψεις. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι ντεφορμέ και αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία επίσημα ματς. Της εντός έδρας ήττας από τη Σίτι με 1-2 είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Θέλτα με σκορ 2-2 και η εκτός έδρας ήττα από τη Λεβάντε με 1-0, αμφότερα στο πλαίσιο της La Liga.

Σε αντίθετη τροχιά κινείται η Μπαρτσελόνα. Μετά την ήττα από τη Μπιλμπάο με 1-0, που σήμανε τον αποκλεισμό της από το Copa del Rey, η ομάδα του Κίκε Σετιέν τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων επίσημων αγώνων, έχοντας σε αυτούς απολογισμό 3-1-0. Μοναδική ισοπαλία αυτή της Τρίτης, κόντρα στη Νάπολι στο Σαν Πάολο με σκορ 1-1, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League.

Δείτε τις αποδόσεις του «Clasico»

Εδώ και επτά «Clasico» η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη (ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας), έχοντας απολογισμό 4-3-0. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τα τρία τελευταία κράτησε ανέπαφη την εστία της. Θα δώσει συνέχεια στις παραδόσεις αυτές;

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button