Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός σε Live Streaming* με πλήθος αγορών

Το Wizink Center της Ρεάλ φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες το φαντασμαγορικό Disney On Ice και το ματς της «βασίλισσας» με τον Παναθηναϊκό δε θα μπορούσε παρά να διεξαχθεί απόψε. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 22:00.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός σε Live Streaming*

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο παραμένει στα κορυφαία βαθμολογικά στρώματα της κατάταξης της φετινής Euroleague. Με απολογισμό 19-6 είναι στη 2η θέση, ισόβαθμη με τη… συμπατριώτισσα Μπαρτσελόνα. Προέρχεται από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε με σκορ 94-65. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη των Μαδριλένων.

Την επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα (81-92) από τη Μπαρτσελόνα αναζητά ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», με απολογισμό 14-11, βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague και στοχεύουν στην είσοδό τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Μετά τον αποψινό αγώνα, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τις Αρμάνι (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρμπαχτσε (εκτός) και Άλμπα (εκτός).

Novi Specials σε κορυφαίες αποδόσεις

Από τις πλέον ιστορικές ομάδες του θεσμού, Παναθηναϊκός και Ρεάλ έχουν… διασταυρώσει τα ξίφη τους σε 28 περιστάσεις από της σεζόν 2001/02 μέχρι σήμερα. Οι Ισπανοί προηγούνται με 18-10, έχοντας εντός έδρας απολογισμό 11-3. Θα καταφέρει το «τριφύλλι» να φύγει απόψε με το διπλό από μια αφιλόξενη έδρα;

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button