Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

0% γκανιότα* στο Ρόζενμποργκ – Μόλντε! – Δευτέρα 24/5

Το Pamestoixima.gr είναι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ με τις αποδόσεις που ήθελες. Τα κορυφαία παιχνίδια παίζουν με άφθονα ειδικά στοιχήματα και πολλές προσφορές** που σε προσκαλούν να τις ανακαλύψεις. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν αλλά υπάρχουν επιλογές, όπως η νορβηγική Eliteserien, η σουηδική Allsvenskan, η Premier Ιρλανδίας και η Segunda Division Ισπανίας. Πέφτει η αυλαία απόψε στην Superliga Δανίας όπου θα κριθεί η πρωταθλήτρια μεταξύ των Μπρόντμπι, Μίντιλαντ και Κοπεγχάγης.

Στο σημερινό πρόγραμμα της νορβηγικής Eliteserien ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Ρόζενμποργκ – Μόλντε. Αμφότεροι οι αντίπαλοι στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου και θα παραταχθούν για τη νίκη. Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Τρόντχαϊμ εμφάνισαν 5/5 over και ισάριθμες νίκες για τη Ρόζενμποργκ. Η παράδοση θα διευρυνθεί ή μήπως η Μόλντε κατορθώσει να αντιδράσει και να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί της; Το ματς της ημέρας παίζει στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και πολλές στοιχηματικές αγορές!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» πριν από την έναρξη του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button