Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Σούπερ αποδόσεις και money back στα ματς Κύπρος – Λουξεμβούργο και Πορτογαλία – Γαλλία! Σάββατο 14/11

Η αθλητική και στοιχηματική δράση συνεχίζεται και σήμερα στο Pamestoixima.gr, με τα παιχνίδια του Nations League να ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και να προσφέρονται σε σούπερ αποδόσεις και με άφθονα ειδικά στοιχήματα!

Η Κύπρος ρίχνεται στη μάχη, αντιμετωπίζοντας το Λουξεμβούργο που είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά του. Το συγκρότημα του Γιοχάν Βαλέμ γνώρισε την ήττα από την Ελλάδα μεσοβδόμαδα και ελπίζει να κατακτήσει στο θετικό αποτέλεσμα, με τους Χριστοφή και Σωτηρίου να δεσπόζουν στη γραμμή κρούσης! Το Λουξεμβούργο του Λουκ Χολτζ θα παραταχθεί για τη νίκη για να μην δώσει την ευκαιρία στο Μαυροβούνιο να το απειλήσει για την πρωτιά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε περιμένει και μία μεγάλη προσφορά** σε περίπτωση που δεν υπάρχει σκορ (0-0) με την ολοκλήρωση του 90λεπτου για τις αγορές:

  • Ακριβές σκορ
  • Πρώτος σκόρερ

To Pamestoixima.gr σου επιστρέφει τα χρήματα σου με το νέο money back! Για τις δύο αυτές αγορές, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0, δεν… χάνεις!

Η νέα εφαρμογή iOS είναι διαθέσιμη για να μπορείς να απολαύσεις όλη τη δράση μέσω του κινητού ή του tablet σου!


Στο επιβλητικό «Ντα Λουζ», Πορτογαλία και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή του ομίλου τους. Φερνάντο Σάντος εναντίον Ντιντιέ Ντεσάν σε μονομαχία που θυμίζει παρτίδα σκάκι! Οι Πορτογάλοι θα στηριχθούν για μία ακόμη φορά στους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοουτίνιο, Σίλβα και Φερνάντες ενώ θα βρουν απέναντί τους Ζιρού, Γκριζμάν, Εμπαπέ και Πογκμπά! Και σε αυτό το ματς έχεις μία προσφορά** επιστροφής χρημάτων για τις αγορές:

  • Ακριβές σκορ
  • Πρώτος σκόρερ

To Pamestoixima.gr σου επιστρέφει τα χρήματα σου με το νέο money back! Για τις δύο αυτές αγορές, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0, δεν… χάνεις!

Απολαμβάνεις τα κορυφαία ματς του Nations League με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα!


Ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Pamestoixima.gr σου προσφέρει όλα τα σπουδαία ματς με τις καλύτερες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων αλλά και money back** και μία σούπερ προσφορά**, στη νέα κατηγορία «Hot απόδοση» με ένα combo bet που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο!

Σάντος – Ιντερνασιονάλ: Goal/Goal & οver 2,5 γκολ

Λετονία – Νήσοι Φερόε: Σύνολο 2-3 γκολ

Ελβετία – Ισπανία: Νίκη Ισπανίας και Over 2,5 γκολ

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της ημέρας παίζουν εδώ!


*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» και μέχρι την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button