Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Ώρα Εθνικής με 0% γκανιότα* και money back! Κυριακή 15/11

Η στοιχηματική δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια του Nations League και την ώρα της Εθνικής μας ομάδας να αγωνιστεί σε αυτό! Στο Κισινάου της Μολδαβίας, η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί για τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου της. Μεσοβδόμαδα, με τη νίκη επί της Κύπρου (2-1) οι παίκτες του Φαν’τ Σχιπ έδειξαν ορεξάτοι και το μόνο που σκέφτονται είναι η επιτυχία, κόντρα στη Μολδαβία που κράτησε στο μηδέν τη Ρωσία (0-0) σε φιλικό ματς. Μία σούπερ προσφορά** money back σε περιμένει στο ματς της Εθνικής Ελλάδος για τις αγορές:

  • Ακριβές σκορ
  • Πρώτος σκόρερ

To Pamestoixima.gr σου επιστρέφει τα χρήματα για τις δύο αυτές αγορές, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0. Γιατί εδώ, με το money back δεν… χάνεις!

Η νέα εφαρμογή iOS είναι διαθέσιμη για να μπορείς να απολαύσεις όλη τη δράση μέσω του κινητού ή του tablet σου!


Στη Βουδαπέστη και το «Φέρεντς Πούσκας Αρένα», η Ουγγαρία υποδέχεται τη Σερβία σε ματς στο οποίο οι μεν γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να φθάσουν στην πρώτη θέση οι δε φιλοξενούμενοι για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία. Εκ διαμέτρου αντίθετη η ψυχολογία τους, με τους Ούγγρους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα τελικά του EURO 2020 και τους Σέρβους να αποτυγχάνουν να βρεθούν στην τελική φάση. Το συγκεκριμένο παιχνίδι περιλαμβάνει και μία απίθανη προσφορά** για τις αγορές:

  • Ακριβές σκορ
  • Πρώτος σκόρερ

To Pamestoixima.gr σου επιστρέφει τα χρήματα για τις δύο αυτές αγορές, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0. Γιατί εδώ, με το money back δεν… χάνεις!

Απολαμβάνεις τα κορυφαία ματς του Nations League με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα!

 

Ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Pamestoixima.gr σου προσφέρει όλα τα σπουδαία ματς με τις καλύτερες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων αλλά και money back** και μία σούπερ προσφορά**, στη νέα κατηγορία «Hot απόδοση» με ένα combo bet που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο!

Τουρκία – Ρωσία : Goal/Goal & Over 2,5 γκολ

Ουγγαρία – Σερβία: Σύνολο 2-3 γκολ

Ρουμανία – Νορβηγία: Over 3,5 γκολ

Η ενισχυμένη απόδοση της ημέρας παίζει εδώ!


*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button