Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Το Τορίνο – Μίλαν, όπως θα ήθελες να είναι, με πριμ* στα κέρδη!

Ολοκληρώνεται απόψε ένα συναρπαστικό τριήμερο με πλούσια αγωνιστική δράση στην Ιταλία. Η πέμπτη «στροφή» της Serie A κλείνει με τον αγώνα Τορίνο – Μίλαν. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 ώρα Ελλάδος.

 «Στραβά» ξεκίνησε η σεζόν για την Τορίνο με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, συνεχίζεται αντίστοιχα. Μετά το εντός έδρας «κάζο» (1-2) από τη Λέτσε, ήρθε η εκτός έδρας αποτυχία (1-0) ενάντια στη Σαμπντόρια. Εύκολα ματς δεν υπάρχουν για την Τορίνο, που την επόμενη αγωνιστική πάει στην Πάρμα και στη συνέχεια υποδέχεται τη Νάπολι.

Τορίνο – Μίλαν με πριμ* στα κέρδη

Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα για τη Μίλαν, που έχει τον ίδιο απολογισμό στη Serie A (2-0-2) με την αποψινή αντίπαλό της. Τις δύο διαδοχικές νίκες ενάντια σε Μπρέσια και Βερόνα, διαδέχθηκε η εντός έδρας ήττα από τη μισητή αντίπαλο Ίντερ με σκορ 0-2. Βαρύ το πρόγραμμα και για τους «ροσονέρι». Μετά το Τορίνο παίζουν εντός με το… πληγωμένο θηρίο του πρωταθλήματος, τη Φιορεντίνα, ενώ εν συνεχεία πηγαίνουν στη Γένοβα για να αντιμετωπίσουν τη Τζένοα.

«Μαζεμένα» τα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στα τέσσερα τελευταία σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στα τρία, μάλιστα, από αυτά τα παιχνίδια σκόραρε η μία από τις δύο ή καμία ομάδα. Θα συνεχιστεί η παράδοση αυτή;

Σχετικά με το στοίχημα από τη Novibet.gr

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button