CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Λαμία vs Ολυμπιακός – Τρίτη 4/2/2020 – Κύπελλο Ελλάδας

* Στο πρωτάθλημα (28/9): Ολυμπιακός – Λαμία 2-0, (12/1) Λαμία – Ολυμπιακός 0-4.

Εφτασε η ώρα για τις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ερχόμενη εβδομάδα οι ρεβάνς. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ…

Σε ένα πολύ «κλειστό» παιχνίδι που έκανε… μπαμ ότι θα κρινόταν στο γκολ, το δέχτηκε στο 49’ και ηττήθηκε στον Βόλο (1-0) από την ομώνυμη ομάδα.

Πέμπτη αγωνιστική και 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, δεν έχει καμία στα 5 τελευταία της στη Λαμία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν έχει πετύχει περισσότερα του ενός γκολ στα 11 τελευταία!

Σε αγωνιστική πτώση η ομάδα του Ακη Μάντζιου, τα όνειρα για εξάδα και πλέι οφ δύσκολα θα πάρουν σάρκα και οστά (στο -4 από την 6η θέση και τον ΟΦΗ).

Επιστρέφει ο βασικός αμυντικός μέσος Μπεχαράνο.

Ο Ολυμπιακός, επιβλητικός στο πρώτο ημίχρονο της φιλοξενίας του στην Ξάνθη, προηγήθηκε 3-0 στο 56’. Στη συνέχεια έριξε ταχύτητα, με τους Θρακιώτες να μειώνουν στο τελικό 3-1. Σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στην κορυφή (στο +2 από τον «δικέφαλο του Βορρά»), διευρύνοντας το αήττητο του στα 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν έχει δεχτεί γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο για 632 λεπτά (τελευταίο αυτό στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο στις 23 Δεκεμβρίου!).

Ροτέσιον από τον Μαρτίνς το απόγευμα της Τρίτης (4/2, 18:00), ο οποίος πήρε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες, τον Πορτογάλο μέσο Καφού και τον βιρτουόζο εξτρέμ, Εμρέ Μορ. Μέσα και οι Φορτούνης, Χασάν, εκτός έμειναν οι Σα, Μπα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά Ελ Αραμπί, Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο.  

Επιστρέφει ο μέσος Καμαρά.

Η πρότασή μου: Λαμία – Ολυμπιακός: νίκη Ολυμπιακού στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button