CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Σίτι vs Τσέλσι – Σάββατο 29/5 – ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Τείνει να γίνει… συνήθεια: για 2η φορά την τελευταία τριετία, δύο αγγλικές ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι στο Ντραγκάο του Πόρτο (με 16.500 φιλάθλους ο τελικός, από 6.000 εισιτήρια πήρε ο κάθε μονομάχος).
Ρέφερι της αναμέτρησης ο έμπειρος Ισπανός, Λαόθ.  

Με τρομερή ψυχολογία και χωρίς απουσίες η (πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ) Σίτι θα παίξει τα ρέστα της για την πρώτη μεγάλη κούπα της ιστορίας της στην παρθενική συμμετοχή της σε τελικό C.L.  
Παραμένει αήττητη στη φετινή διοργάνωση (11-1-0), ενώ ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο το 2009 και το 2011 με την Μπαρτσελόνα. Αν σηκώσει την κούπα το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει ο 6ο προπονητής στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο με δύο διαφορετικές ομάδες.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μοναδικός παίκτης της Σίτι που έχει αγωνιστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Γκιουντογάν, το 2013 με την Ντόρτμουντ.

Για την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ αυτός είναι ο 3ος τελικός στη διοργάνωση.
Οι δύο προηγούμενοι κρίθηκαν στα πέναλτι: το 2008 έχασε 6-5 από την Γιουνάιτεντ στη Μόσχα, ενώ το 2012 νίκησε 4-3 της Μπάγερν στο Μόναχο. Και τα δύο ματς είχαν λήξει 1-1.
Ο κόουτς Τούχελ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που φτάνει σε δύο διαδοχικούς τελικούς με διαφορετικές ομάδες.
Τέλος, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των «μπλε» που έχει αγωνιστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόπερ Τιάγκο Σίλβα, που ήταν πέρυσι αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν. Οσο για τον Κόβασιτς ήταν παρών με τη Ρεάλ στους τελικούς του 2017 και του 2018, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ζιντάν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 Πρώτο Γκολ μετά το 28 ο λεπτό στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
       

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button