Skip to main content
Γράφει ο coachk

Παναθηναϊκός vs Ρεάλ Μ. – Τρίτη 15/12 – Προγνωστικά Euroleague

Εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την στήλη, την Κυριακή επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις προτάσεις (γκολ νωρίς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία – το Under 5,5 κάρτες στον αγώνα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και το Over 0,5 κόκκινες κάρτες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, βγήκε από τον διαιτητή σε παράγοντα του Αρη), συνεχίζουμε με τις προτάσεις από το μενού της Τρίτης.

Ο Παναθηναϊκός (4-8) «πνίγηκε» στην άμυνα της Ζαλγκίρις και προσγειώθηκε ανώμαλα στο εντός έδρας ματς με τους Λιθουανούς. Πήγε… περίπατο το διπλό στο Μιλάνο.

Σταθερά σε καλή κατάσταση η Ρεάλ (8-5) παρά την αποχώρηση του Καμπάτσο, συνεχόμενες νίκες για τους Μαδριλένους σε Ευρωλίγκα και ACB.

Κανένα ουσιαστικό αγωνιστικό πρόβλημα για Βόβορα και Λάσο.

«Αδικούμε τους εαυτούς μας» δήλωσε ο κόουτς των πράσινων και ζήτησε άμυνα… χωρίς αύριο από τους παίκτες του!  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 το under 10,5 τρίποντα της Ρεάλ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter