Καταθέσεις/ΑναλήψειςΠρογνωστικά Στοιχήματος

Τσιτσιπάς vs Τζόκοβιτς – Κυριακή 29/01 – Προγνωστικά Αυστραλιανό Οπεν

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα (29/01, 10:30) για τον Στέφανο Τσιτσιπά!
Ο Ελληνας τενίστας αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής τον τεράστιο Νόβακ Τζόκοβιτς, στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν, «ψάχνοντας» τον πρώτο τίτλο Grand Slam της καριέρας του, ενώ ο νικητής εκτός από τα χρήματα, τον τίτλο και τη… δόξα, θα είναι από την Δευτέρα και στο Νο 1 της Παγκόσμιας Κατάταξης!
Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό διακυβεύονται πολλά και σημαντικά σ’ αυτή τη μονομαχία.
Ο Τσιτσιπάς φτάνει σε τελικό Grand Slam για δεύτερη φορά στην καριέρα του και για δεύτερη φορά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο, δηλαδή τον Τζόκοβιτς.
Ο 36χρονος Σέρβος στα έξι ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στο φετινού τουρνουά έχει κερδίσει τα πέντε με 3-0 και μόνο σε ένα έχασε σετ.
Ταυτόχρονα, ο Νόλε (κάτοχος 21 τίτλων Grand Slam) διεκδικεί τον 10ο τίτλο του στο Australian Open.
Πάμε, όμως, να ρίξουμε και μία γρήγορη ματιά σε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την προϊστορία στις αναμετρήσεις των δυο τους:
Ο Τσιτσιπάς έχει 2 νίκες και 10 ήττες σε 12 παιχνίδια απέναντι στον Τζόκοβιτς. Επιπλέον, ο Σέρβος μετράει 9 συνεχόμενες νίκες, ενώ οι 2 νίκες του Τσιτσιπά ήταν το 2018 και το 2019 σε σκληρή επιφάνεια.
Επίσης, ο Νόλε είναι ο αντίπαλος με τον οποίο έχει παίξει περισσότερες φορές σε τελικό ο Ελληνας πρωταθλητής. Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 5 φορές με τον Σέρβο να επικρατεί σε όλες.
Παράλληλα, ο Τζόκοβιτς τρέχει αήττητο σερί 9 αγώνων κόντρα στον Τσιτσιπά. Η τελευταία νίκη του Στέφανου απέναντι στον Τζόκοβιτς ήταν το Μάιο του 2019 στην Σαγκάη…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 Over 8,5 διπλά λάθη στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button