CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΑΕΚ vs Ατρόμητος – Πέμπτη 28/09 – Προγνωστικά Super League

Μετά από δύο τεράστιες εκτός έδρας νίκες σε Μπράιτον και Λεωφόρο, η ΑΕΚ επιστρέφει στην Αγιά Σοφιά, όπου υποδέχεται τον Ατρόμητο (28/09, 21:00) για την 6η αγωνιστική της Super League.
Η Ένωση (4η με ρεκόρ 2-2-0 και γκολ 7-5) θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ομάδα του Περιστερίου (14η, ρεκόρ 0-2-2 και γκολ 3-8) ψάχνει μία υπέρβαση και την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!
Λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο διπλό στην Αγγλία και το εντυπωσιακό 3-2 επί της Μπράιτον για το Europa League, η ΑΕΚ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (νίκησε 1-2 με ανατροπή και επιβλητική εμφάνιση επί των «πράσινων» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς).
Ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, με τον Ελβετό να έχει ένα γκολ και μία ασίστ.
Ελπιδοφόρο το ντεμπούτο του νιοφερμένου στόπερ Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος κάλυψε για 60 λεπτά τις απουσίες των Βίντα και Μουκουντί, ξανά βασικός και με τον Ατρόμητο, έτοιμος και ο Χατζισαφί, έξω ο Βίντα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 να σκοράρει ο Τσούμπερ (ΑΕΚ) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button