CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Αρης – Τετάρτη 27/09 – Προγνωστικά Super League

Σχεδόν… ιδανικά κύλησε για τη στήλη μας το σαββατοκύριακο (αλλά και η Δευτέρα με το goal/goal στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ), οπότε συνεχίζουμε σε ανάλογο ρυθμό και έτσι θα ασχοληθούμε ξανά με την ελληνική Super League και την εμβόλιμη 6η αγωνιστική του μαραθωνίου.
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση την Τετάρτη (27/09, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακό (ρεκόρ 4-1-0, γκολ 15-1) να υποδέχεται τον ανεβασμένο – στα χέρια του Ακη Μάντζιου – Αρη (τρία ματς αήττητος, ρεκόρ 2-1-2, γκολ 8-6), ο οποίος πηγαίνει στον Πειραιά για να κάνει… ζημιά στους «ερυθρόλευκους».
Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα την Κηφισιά στο Φάληρο με 4-0 την προηγούμενη Κυριακή, ενώ εύκολη νίκη πέτυχε και ο Άρης με το άνετο 3-0 επί του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Εντυπωσιακή η παράδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αρη ως γηπεδούχος, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν σερί 23 αγώνων χωρίς ήττα από τους Θεσσαλονικείς!
Μετά το rotation με την Κηφισιά, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Φορτούνη, Μασούρα, Ιμπόρα, Φρέιρε και Ροντινέι. Παραμένει εκτός μάχης ο τραυματίας ‘Εσε.
Στην αντίπερα όχθη, οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με γεμάτο κέντρο και πιθανότατα τους Σουλεϊμάνοφ και Κάρλσον στο πλευρό του Μορόν στην επίθεση, ο οποίος έκανε όργια στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,50 να σκοράρει ο Γ. Μασούρας (Ολυμπιακός) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button