CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΑΕΚ vs Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τρίτη 08/08 – Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Τώρα αρχίζουν τα (πολύ) ωραία και τα κρίσιμα για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα!
Η Ενωση υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (08/08, 21:45) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, έχοντας στο μυαλό της μόνο το πώς θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League!
Το κλίμα στις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδας είναι εξαιρετικό, αφού πέραν όλων των άλλων η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά με τις μεταγραφές των Πόνσε και Πιζάρο, ενώ ταυτόχρονα διατήρησε στο ρόστερ της τους κομβικούς Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία.
Βέβαια, το πρώτο εμπόδιο για την Ενωση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (στον γ’ γύρο) είναι αρκετά υψηλό, καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο με ταλαντούχους παίκτες. Αυτό φάνηκε και στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου η ομάδα του Ιγκόρ Μπίσκαν έκανε περίπατο με δύο νίκες (4-0, 2-0) κόντρα στην Αστάνα.
Μοναδική σίγουρη απουσία για τον Αλμέιδα είναι ο φορ Αραούχο (ανέτοιμος), ενώ ο βασικός στόπερ Βίντα αναμένεται να δώσει το παρών.
Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Αμραμπατ, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα – Τσούμπερ, Λ. Γκαρσία
Χωρίς κάποια σημαντική απουσία οι Κροάτες, οι οποίοι πάντως έχουν περίεργο κλίμα στο εσωτερικό τους μετά το νωθρό ξεκίνημα στο εγχώριο πρωτάθλημα.
Οι οπαδοί της Ντιναμό ρίχνουν βέλη στον Μπίσκαν, δίνοντάς του προθεσμία λίγων εβδομάδων για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.
Μάλιστα, τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας αναφέρουν ότι τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ ίσως κρίνουν το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της Ντιναμό!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 Over 9,5 κόρνερ στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button