CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μαρσέιγ – Τετάρτη 09/08 – Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Τέτοιες μέρες το χέρι δεν πηγαίνει εύκολα στο πληκτρολόγιο και πώς να πάει δηλαδή με όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον άδικο χαμό του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ…
Με τη σκιά αυτών των τραγικών γεγονότων να έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα, ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης (09/08, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League.
Οι «πράσινοι» μετά από 7 χρόνια εξασφάλισαν την παρουσία τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους (Γιουρόπα) παίρνοντας την πρόκριση επί της Ντνίπρο, παρότι βέβαια αγχώθηκαν για τα καλά στη ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό στόπερ Σένκεφελντ (τραυματίας), μπήκε στη λίστα ο νεοαποκτηθείς στόπερ Μπράουν, επιστρέφει ο Τσέριν.
Με νέο προπονητή στον πάγκο της από αυτό το καλοκαίρι η Μαρσέιγ (ο εξαιρετικός Ισπανός Μαρθελίνο πήρε το τιμόνι των Γάλλων στα χέρια του), αλλά και φρέσκια γραμμή κρούσης: απέκτησε τους Ομπαμεγιάνγκ (Τσέλσι), Σαρ (Γουότφορντ), Ν’ Ντιάιγ (Σέφιλντ Γ.).
Γενικά το ρόστερ της Μαρσέιγ είναι για μεγάλα πράγματα, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να κάνει υπέρβαση για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,91 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button