CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΑΕΚ vs ΠΑΣ Γιάννινα – Πέμπτη 20/10 – Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας

Αναμέτρηση για τη 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον αγώνα να είναι νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Για τη Super League 1: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.
Η ΑΕΚ ζορίστηκε την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο στην Αγιά Σοφιά, όμως έστω και στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο με πέναλτι του Αμραμπατ (στο 93’).
Σταθερά στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά διαρκώς ανεβάζει στροφές, παίρνοντας φουλ ώθηση από το γήπεδό της.
Είχε ευκαιρίες να σκοράρει νωρίτερα η Ενωση, όμως η αλήθεια είναι ότι κινδύνευσε και σε αρκετές περιπτώσεις από τους ποιοτικούς Περιστεριώτες.
Νοκ άουτ για τις επόμενες εβδομάδες ο Αμραμπατ (θλάση), την ίδια ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του και τους Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.
Σκληρή ισοφάριση για τον ΠΑΣ στο 89’ στο εντός έδρας με τον ΟΦΗ (2-2) για το πρωτάθλημα, μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ακολουθεί κομβικό ματς στη Νεάπολη για τη Super League 1 με τον ουραγό Ιωνικό, δεδομένο ότι ο κόουτς Στάικος θα κάνει rotation την Πέμπτη (20/10, 19:00) στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Εκτός ο φορ Σταματελόπουλος και ο μπακ Ποζνάσκι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,65 η ΑΕΚ Over 2,5 γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button