CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Αρης vs ΠΑΟΚ – Σάββατο 4/1/2020 – Super League 1

Το clasico της Θεσσαλονίκης συγκεντρώνει πάνω του όλους τους προβολείς, με τον Αρη να υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (4/1, 19:30) στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το ντέρμπι θα καλύψουν τηλεοπτικά δίκτυα από την Ολλανδία, την Γερμανία, την Αυστρία αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν στο «στόχαστρό» τους παιχνίδια με…

ιδιαιτερότητες.

Οι γηπεδούχοι έπειτα από 16 αγωνιστικές βρίσκονται στην 6η θέση με 22 βαθμούς στο σακούλι τους και ρεκόρ 4-2-2 μπροστά στον κόσμο τους. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στην κορυφή με 40 βαθμούς και 6-2-0 μακριά από την Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεχάσει πότε έχασε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα (έχει συμπληρώσει πάνω από τρεις γύρους αήττητος στη Super League – τρέχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη).

Το αφεντικό του Αρη, Θεόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας προκειμένου να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες των «κίτρινων». Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γερμανός τεχνικός των γηπεδούχων, Μίχαελ Ενινγκ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Φιορίν Ντουρμισάι (αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό), ενώ εκτός έμειναν οι Σούντγκρεν (αμυντικός) και Τόνσο (μέσος).

Οσον αφορά τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Πορτογάλο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του πολύτιμου Βραζιλιάνου μέσου Αουγκούστο, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» οι γνωστοί τραυματίες Κρέσπο, Ζαμπά, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ.

Προκαλεί η απόδοση του goal/goal (πληρώνει κοντά στο 2,00). Οι δύο ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από το κέντρο και μπροστά και μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εκεί πηγαίνει και το ποντάρισμά μου.   

Η πρότασή μου: Αρης - ΠΑΟΚ: goal/goal στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button