CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 3/1/2020 – Euroleague

Μπορεί να έχουμε… μέλλον μπροστά μας μέχρι να πέσει η αυλαία στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, όμως από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για τους 18 μονομάχους της διοργάνωσης.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και το ματς της Παρασκευής (3/1, 19:00) ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο Καλίνινγκραντ, μία πόλη που βρίσκεται ανάμεσα στην Πολωνία και την Λιθουανία. Στην έδρα της «ομάδας του στρατού» γίνονται διάφορες εκδηλώσεις τις τελευταίες εβδομάδες και γι’ αυτό το λόγο οι Ρώσοι «μετακόμισαν» προσωρινά.

Με ρεκόρ 11-5 η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία σπανίως κάνει «δώρα» όταν παίζει μπροστά στο κοινό της κι ας μην αποτελεί το φόβητρο των προηγούμενων χρόνων.

Στο 9-7 ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα τον κάνει να πιστέψει ότι μπορεί κάτι καλύτερο από ένα απλό πλασάρισμα στην πρώτη οχτάδα.

Ο Ιτούδης δεν έχει σταθερά στη διάθεσή του τον μόνιμο τραυματία Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Ελληνα τεχνικό να μην έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον αντικαταστάτη του. Οσον αφορά τον Ελληνα σέντερ, Κουφό, βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του μέσω της… VTB League.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρικ Πιτίνο ψάχνει για γκαρντ αλλά και για ψηλό και ας μην το… φωνάζει. Διάφορα ονόματα έχουν βγει στην επιφάνεια τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όμως δεν έχει προχωρήσει κάτι επί της ουσίας. Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις, αν θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Επί των αγωνιστικών, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό «αγκάθι».

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους το απόγευμα της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός, αξίζει ένα ποντάρισμα στο χάντικαπ που δίνεται υπέρ των πράσινων.  

Η πρότασή μου: ΤΣΣΚΑ Μ. - Παναθηναϊκός: Παναθηναϊκός συν 6,5 π. στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button