CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αρμάνι Μιλάνο vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 23/02 – Προγνωστικά Euroleague

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 8-16) αντιμετωπίζει την Αρμάνι (8-15) στο Μιλάνο (23/02, 21:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο του τον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος άφησε το αγαπημένο του Λαύριο για να καθοδηγήσει τους «πράσινους» μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η αποτυχία στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που πέρασε – όπως αναμενόταν –την πόρτα της εξόδου…
Για το απαιτητικό τεστ στο «Forum» τα προβλήματα είναι πολλά για το «τριφύλλι», με τους Γκουντάιτις, Μποχωρίδη, Αγραβάνη, Γιώργο Καλαϊτζάκη (τραυματίες), Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (έχει ενσωματωθεί στην Εθνική), Σαμοντούροβ (βρισκόταν στις ΗΠΑ) να απουσιάζουν.
Τουλάχιστον είναι εκ νέου διαθέσιμοι οι Γκριγκόνις και Τόμας που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο, εξαιτίας του περιορισμού στον αριθμό των ξένων.
Την ίδια ώρα, προβληματική είναι η κατάσταση (και) στο Μιλάνο.
Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα προέρχεται από αποτυχία στο ιταλικό Κύπελλο, καθώς στον προημιτελικό του Final-8 ηττήθηκε από την Μπρέσια (72-75) την ομάδα που κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο!
Επί των αγωνιστικών, εκτός μάχης είναι ο Ντέβον Χολ, που τραυματίστηκε στο Κύπελλο και οι Σιλντς, Πάνγκος, Ρίτσι, Μπιλίνγκα και Μπαλντάσο!
Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην παράταση (90-77).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,50 Αποβολή Παίκτη με 5 φάουλ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button