CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βαλένθια vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 24/02 – Προγνωστικά Euroleague

Κορυφώνεται ο «πόλεμος» στην regular season της Euroleague, με τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 17-7/8-4 εκτός έδρας) να βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας και γενικότερα να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, σύμφωνα με τους αντιπάλους του, το καλύτερο στην Ευρώπη.
Δυνατό τεστ περιμένει τους Πειραιώτες την Παρασκευή (24/02, 21:30) κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Βαλένθια (ρεκόρ 13-11, στην 8η θέση).
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έχει χάσει φέτος στην Ισπανία, ενώ μέσα στη σεζόν μόνο η Μονακό έχει καταφέρει να την κερδίσει δύο φορές.
Θυμίζουμε, ότι στο ματς του πρώτου γύρου τον περασμένο Νοέμβριο στο ΣΕΦ, οι «νυχτερίδες» είχαν γυρίσει στο τέλος ένα… χαμένο παιχνίδι, φεύγοντας από την Ελλάδα με το ροζ φύλλο στις αποσκευές τους (82-83).
Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από έξι σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο κόουτς Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.
Την ίδια ώρα, ο Αλεξ Μουμπρού, που κάνει εξαιρετική δουλειά στη Βαλένθια, δεν υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Χέρμανσον, Βαν Ρόσομ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αθλητικού Αμερικανού φόργουορντ Τζέιμς Γουέμπ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έμεινε εκτός Copa del Rey (οι «νυχτερίδες» αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από την Ρεάλ Μαδρίτης).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,35 ο Λαρεντζάκης Over 7,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button