CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Αρσεναλ vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τετάρτη 1/1/2020 – Premier League

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπαίνουμε με… φόρα στο 2020!

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς (1/1, 22:00) στο κατάμεστο «Emirates Stadium» η Αρσεναλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο… ιντριγκαδόρικο ματς της νέας χρονιάς.

Μάλλον, λίγο, διαφορετικά περίμενε να κυλήσει το ξεκίνημα της θητείας του στον πάγκο της Αρσεναλ ο Μίκελ Αρτέτα. Ούτε στον δεύτερο αγώνα του κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο», καθώς οι «κανονιέρηδες» έχασαν 2-1 από την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι (εντός έδρας), προσφέροντας νέα πίκρα στους οπαδούς τους.

Το τρομερό της «ιστορίας» είναι ότι η Αρσεναλ βρίσκεται, πλέον, πιο κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού (στο +6 από την 18η Αστον Βίλα) παρά σε αυτές των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, ενώ μάτσαρε το αρνητικό ρεκόρ του 1959 με 4 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες (σε όλες τις διοργανώσεις). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «κανονιέρηδες» έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια τους για την Premier League!  

Επί των αγωνιστικών, ο Αρτέτα δεν υπολογίζει τους τραυματίες αμυντικούς Τιέρνι, Παπασταθόπουλο, Κολάσινατς και Τσέιμπερς.  

Η Γιουνάιτεντ δεν τρέλανε κόσμο με την απόδοσή της στην έδρα της Μπέρνλι, αλλά πέρασε νικηφόρα (2-0), αποτέλεσμα που την έφερε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την Τσέλσι και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ο Σόλσκιερ αισθάνεται πιο άνετα στον πάγκο του, καθώς η ομάδα του μάζεψε 14 βαθμούς τον «καυτό» Δεκέμβριο, με την Λίβερπουλ να είναι η μόνη ομάδα που συγκέντρωσε περισσότερους.

Στα αγωνιστικά, τώρα, μετά από κάτι περισσότερο από 10 εβδομάδες, ο Γάλλος μέσος Πογκμπά (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Σημαντική η απουσία του μέσου, ΜακΤόμινεϊ, ενώ σταθερά εκτός είναι ο διεθνής Αργεντινός αμυντικός Ρόχο.

Καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία, αγάπη και… τύχη!  

Η πρότασή μου: Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χ2 στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button