CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Ολυμπιακός vs Φενερμπαχτσέ – Πέμπτη 2/1/2020 – Euroleague

Χωρίς ίχνος υπερβολής η αναμέτρηση που θα γίνει στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης (2/1, 21:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενερμπαχτσέ, θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων στη φετινή διοργάνωση.

Με ρεκόρ 6-10 και στην 12η θέση οι Πειραιώτες, με 5-11 και στην 15η θέση οι Τούρκοι.

Και μπορεί να έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο, στον οποίο θα δουν πολλά τα μάτια μας, όμως τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Φενέρ έχουν χάσει σημαντικό έδαφος και πολύ απλά δεν έχουν άλλα περιθώρια.

Βέβαια, η έως τώρα απογοητευτική εικόνα των Τούρκων δεν δικαιολογείται, καθώς ο Ομπράντοβιτς πήρε για μία ακόμη φορά παίκτες από το πρώτο ράφι. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός μπήκε στη σεζόν… σεμνά και ταπεινά έχοντας ως μεγάλο στόχο την πρόκριση στην οχτάδα και τα πλέι-οφ.

Επί των αγωνιστικών, ο Κεστούτις Κεμζούρα υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Σέρβου σέντερ Νικόλα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο γόνατο, ενώ δύσκολα θα μπει στην τελική 12άδα ο ταλαντούχος πλέι μέικερ, Κόνιαρης (παραμένει κλινήρης).

Το βράδυ της Πέμπτης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τον Σπανούλη, αφού αν πετύχει πάνω από 10 πόντους θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, αφήνοντας πίσω του τον Ναβάρο.

Οσον αφορά την Φενέρ, ο Ομπράντοβιτς έχει στη διάθεσή του μόνο έναν σέντερ, καθώς έχει βάλει στο “ψυγείο” τον Γάλλο Λοβέρν, ο Βέσελι είναι τραυματίας, ενώ και ο Ντουβερίογλου χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ετσι, ο μόνος διαθέσιμος είναι ο νεοαποκτηθείς, Μάλκολμ Τόμας!  

Η πρότασή μου: Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Φενερμπαχτσέ συν 6,5 π. στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button