CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αστον Βίλα vs Λίβερπουλ – Δευτέρα 26/12 – Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Οι δύο νίκες πριν τη διακοπή (3-1 τη Γιουνάιτεντ εντός έδρας, 2-1 στο Μπράιτον), έφεραν ηρεμία, αλλά και αισιοδοξία για μία καλύτερη συνέχεια στο στρατόπεδο της Αστον Βίλα, η οποία μεταμορφώνεται σιγά σιγά με τον κόουτς Εμερι στο τιμόνι της.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον μέσο Κουτίνιο (τραυματίας), όμως η απουσία που τον «καίει» είναι αυτή του Αργεντινού Μαρτίνες, ο οποίος έκανε θραύση στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Ταυτόχρονα, παραμένει αμφίβολος ο καλός μέσος Ράμσεϊ.
Η Λίβερπουλ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Λιγκ Καπ από την Σίτι (οι «κόκκινοι» έχασαν με 3-2 στο Μάντσεστερ σε νοκ άουτ αναμέτρηση) και πλέον η ματιά της στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο πως θα καλύψει το χαμένο έδαφος.
Σταθερά εκτός δράσης οι Ζότα και Λουίς Ντίας, «καυτός» αναμένεται ο Γενάρης (σε μεταγραφικό επίπεδο), αφού ο Κλοπ ψάχνει παίκτες-ονόματα που θα μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα της Λίβερπουλ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 να σκοράρει ο Ρ. Φιρμίνο (Λίβερπουλ) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button