CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Εφές vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 23/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Μόνο ως εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή του Παναθηναϊκού (ρεκόρ 6-8) το απόγευμα της Παρασκευής (23/12, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Εφές (7-7), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της regular season της φετινής Euroleague.
Οι «πράσινοι» αν και το πάλεψαν σε Βαλένθια και Βαρκελώνη στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2022, έμειναν με άδεια χέρια, γεγονός που τους… έκοψε τη φόρα.
Βέβαια, άπαντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού έχουν το μυαλό τους και στο σούπερ ντέρμπι της 30ής Δεκεμβρίου (για την Ευρωλίγκα) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (θέμα χρόνου το sold out), όμως όπως δήλωσε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς αν οι παίκτες του σκέφτονται την Παρασκευή τους «ερυθρόλευκους», θα περάσουν δύσκολο βράδυ στην Τουρκία.
Στο μεταξύ, η Εφές, δείχνει ξεκάθαρα σ’ αυτό το σημείο της σεζόν, ότι το βάρος της πέφτει στην Ευρωλίγκα, χωρίς να την… πολυενδιαφέρουν οι γκέλες στην τουρκική λίγκα.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι «πληγωμένη» από τα δύο «χαστούκια» που δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα (εντός από την Μπασκόνια, εκτός από την Παρτιζάν) και κόντρα στους «πράσινους» θα προσπαθήσει να δώσει μία πειστική απάντηση…
Επιστροφή στη δράση για τον Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό, με τους Π. Καλαϊτζάκη (ενοχλήσεις στη μέση) και Γκουντάιτις (ίωση) να είναι αμφίβολοι.
Την ίδια ώρα, ο Αταμάν δήλωσε ότι ο σταρ Σέιν Λάρκιν θα πατήσει παρκέ στη «μονομαχία» της Παρασκευής με τους «πράσινους»…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,98 ο Μπομπουά (Εφές) Over 12,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button