CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βαλένθια vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 08/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Εχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της regular season στην Euroleague και το βράδυ της Πέμπτης (08/02, 21:30) θα διεξαχθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Ισπανία για τη μάχη της εισόδου στα πλέι οφ, ανάμεσα στην σκληροτράχηλη Βαλένθια και τον πεισμωμένο Ολυμπιακό (26η αγωνιστική).
Στην όγδοη θέση της βαθμολογίας οι «νυχτερίδες», με ρεκόρ 13-12 και 8-5 εντός έδρας, μία νίκη πάνω από την 11η Παρτιζάν.
Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς της Ευρωλίγκα για την Βαλένθια και αισιοδοξία ότι μπορεί να τα καταφέρει στη φετινή διοργάνωση!
Σταθερά πολύ καλή δουλειά από τον Αλεξ Μούμπρου, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό τραυματία Αμερικανό σέντερ Μπράντον Ντέιβις, αλλά και τον εφεδρικό ψηλό Μπουμπακάρ Τουρέ.
Στην έβδομη θέση ο Ολυμπιακός (14-11/5-7 εκτός έδρας), μία νίκη μακριά από την προνομιούχο πρώτη εξάδα.
Ερχεται από δύο κολλητές νίκες επί των γερμανικών ομάδων της Euroleague, την περασμένη διαβολοβδομάδα και πάει με καλή ψυχολογία στο τζάμπολ της αναμέτρησης με την επικίνδυνη Βαλένθια.
Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο Μουσταφά Φαλ και θα είναι στην αποστολή. Ετοιμος και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που άφησε πίσω του το ελαφρύ διάστρεμμα. Σταθερά εκτός ο Μιλουτίνοφ. 

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 η Βαλένθια πρώτο Timeout στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button