CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Φενερμπαχτσέ – Παρασκευή 09/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Κρίσιμη μονομαχία την Παρασκευή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (09/02, 21:15) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενερμπαχτσέ, μια αναμέτρηση στη μάχη που γίνεται για μια θέση στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.
Το «τριφύλλι» και οι Τούρκοι μοιράζονται την 4η θέση μαζί με τη Μονακό με ρεκόρ 15-10.
Δυνατή στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν (10-3), μετριότατη η Φενέρ μακριά από την Κωνσταντινούπολη (4-9).
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-«χαστούκι» από τον Αρη στην Basket League (70-73, σταθερά πρώτος με ρεκόρ 16-1), με την εικόνα και το αποτέλεσμα να προκαλούν εκνευρισμό στον Αταμάν, ο οποίος ακύρωσε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας και ταυτόχρονα τα… έχωσε στους παίκτες του, επισημαίνοντας παράλληλα τα λάθη τους.
Την ίδια ώρα, στο τουρκικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται μαζί με την Εφές στην κορυφή της βαθμολογίας (ρεκόρ 16-3).
Στο ματς του πρώτου γύρου, (με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της τότε η Φενερμπαχτσέ), οι Τούρκοι είχαν φτάσει εύκολα στη νίκη με 83-69.
Οσον αφορά το απουσιολόγιο Παναθηναϊκού και Φενερμπαχτσέ, από τη μία πλευρά ο Αταμάν είπε ότι πολύ δύσκολα θα παίξει ο Σλούκας (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), όμως είναι ετοιμοπόλεμοι οι Λεσόρ, Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ ο Σάρας δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία βασικό φόργουορντ Πιερ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,98 o Τζέριαν Γκραντ (Παναθηναϊκός) over 9,5 πόντους στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button