CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Βαλένθια vs Αγιαξ – Τετάρτη 02/10/2019 – Champions League

*8ος όμιλος: Αγιαξ (3 β.), Βαλένθια (3 β.), Τσέλσι (0 β.), Λιλ (0 β.)

Η Βαλένθια έκανε… ριφιφί στην πρεμιέρα, νίκησε 1-0 στο Λονδίνο την Τσέλσι (οι Αγγλοι έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση) και (κόντρα στο ρεύμα) ξεκίνησαν με το δεξί στη διοργάνωση. Αυτή η νίκη «σκέπασε» προσωρινά με ηρεμία τα αποδυτήρια (ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν με την απόλυση του αγαπητού σε όλους, Μαρθελίνο). Βέβαια, ακολούθησαν δύο συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα με Λεγανές και Χετάφε, ενώ το Σάββατο ήρθε η… λύτρωση με το διπλό στο Μπιλμπάο (0-1), με την Βαλένθια να κάνει το καλύτερό της παιχνίδι. Με σημαντικές απουσίες οι «νυχτερίδες» στην αποψινή αναμέτρηση (02/10, 22:00): εκτός οι βασικοί Γκαμέιρο (επιθετικός), Κοντογκμπία (μέσος), Γκαγιά (αριστερό μπακ), Πιτσίνι (αμυντικός), Σολέρ (μέσος).

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην πρεμιέρα, ο Αγιαξ έκανε πλάκα στη Λιλ (3-0, στο Αμστερνταμ), ενώ στο πρωτάθλημα μοιράζεται την κορυφή με την Αϊντχόφεν. Αήττητος στα 12 τελευταία του εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League o «Αίαντας» (5 νίκες, 7 ισοπαλίες, καμία ήττα), δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Ερικ Τεν Χαχ για απόψε.

Ο Αγιαξ έχει ανεβάσει στροφές και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά. Την ίδια ώρα, η Βαλένθια παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και συνήθως στα κρίσιμα «κουτουλάει». Και εδώ κρατάω το Over.  

Η πρότασή μας: Βαλένθια – Αγιαξ: Over 2,5  

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button