CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Λίβερπουλ vs Σάλτσμπουργκ – Τετάρτη 02/10/2019 – Champions League

*5ος όμιλος: Σάλτσμπουργκ (3 β.), Νάπολι (3 β.), Γκενκ (0 β.), Λίβερπουλ (0 β.)

Αγνώριστη η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του Champions League, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την Ιταλία (ηττήθηκε στο τέλος με 2-0 από τη Νάπολι). Αυτή είναι και η μοναδική της ήττα στη σεζόν. Στην Premier League εξακολουθεί να κρατάει το +5 από την Μάντσεστερ Σίτι (ήταν κάτω του μετρίου στην έδρα της Σέφιλντ, απέδρασε με ένα τυχερό γκολ του Βαϊνάλντουμ). Επί των αγωνιστικών, ο Κλοπ για την αποψινή αναμέτρηση (02/10, 22:00) στο Ανφιλντ δεν υπολογίζει τους Ματίπ (βασικός στόπερ), Αλισον (βασικός γκολκίπερ), Σακίρι (αναπληρωματικός μέσος).

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Σάλτσμπουργκ χρειάστηκε να περιμένει 13 χρόνια για την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League. Όπως δήλωσε και ο Κλοπ για τους Αυστριακούς: «είναι μία τρομερή ομάδα. Είναι σαν τα μικρά μας αδέρφια. Δουλεύουν σε ένα από τα πιο ξεκάθαρα ποδοσφαιρικά πλάνα που υπάρχουν και το λιγότερο που περιμένω είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βράδυ». Ετοιμα τα δύο βαριά χαρτιά της Σάλτσμπουργκ στην επίθεση: ο άνθρωπος – γκολ Χάλαντ (έχει πετύχει 17 γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν), επανήλθε και ο έτερος βασικός φορ Χουάνγκ.

Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Σάλτσμπουργκ παίζουν μπαλάρα στα περισσότερα παιχνίδια τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για πλάκα και… κάθε λεπτό. Περιμένω ματς – «ροντέο», έχω ποντάρει στο Over 3,5.  

Η πρότασή μας: Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ: Over 3,5  

 

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button