CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Γαλατασαράι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τετάρτη 29/11 – Προγνωστικά Champions League

Πρόωρος τελικός για την Γαλατασαράι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της Τετάρτης (29/11, 19:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η μοναδική νίκη των Τούρκων (4 β.) μέχρι τώρα στο γκρουπ ήρθε με το εντυπωσιακό 3-2 στο Όλντ Τράφορντ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3 β.) καλείται να ανέβει το… βουνό των τριών ηττών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και να βρει τους απαραίτητους βαθμούς για να μην ολοκληρώσει άδοξα και πολύ νωρίς τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.
Στον όμιλο, η Μπάγερν (12 β.) έχει καθαρίσει την πρωτιά, ενώ η Κοπεγχάγη είναι τουλάχιστον για την ώρα στη 2η θέση με 4 β.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ (τελευταία το 3-0 στην έδρα της Εβερτον), την ίδια ώρα που ο Ερικ τεν Χαγκ έχει να διαχειριστεί σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα: εκτός μάχης είναι για ακόμα μία φορά οι βασικοί Καζεμίρο, Λισάντρο Μαρτίνες και Κρίστιαν Έρικσεν, όπως επίσης και οι Μέισον Μάουντ, Τζόνι Έβανς, Τάιρελ Μαλάσια, Αμάντ Ντιαλό. Επιπλέον, ο υπερπολύτιμος/παιχταράς Ράσμους Χόιλουντ είναι αμφίβολος, όμως όλα δείχνουν πως ο ταλαντούχος φορ θα παίξει κανονικά.
Από την άλλη πλευρά, η Γαλατασαράι, που είναι μαζί με τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος, έχει διαθέσιμα όλα τα αστέρια της, εκτός από τον Ντέβινσον Σάντσες, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς επί της Αλάνιασπορ. Ετοιμη για… δράση η σούπερ μεσοεπιθετική τετράδα των Ζιγιές, Μέρτενς, Ζαχά και Ικάρντι!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,02 η Γαλατασαράι over 1,5 γκολ στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button