CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ρεάλ Μαδρίτης vs Νάπολι – Τετάρτη 29/11 – Προγνωστικά Champions League

Η Ρεάλ φιλοξενεί τη Νάπολι στη Μαδρίτη (29/11, 22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League.
Αναμφισβήτητα, μεγάλο παιχνίδι στο Santiago Bernabeu, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να περιμένει τη Νάπολι στην προτελευταία στροφή του γκρουπ, με τη «βασίλισσα» να θέλει το απόλυτο και την πρωταθλήτρια Ιταλίας να κλειδώσει την πρόκριση στη φάση των «16».
Η Ρεάλ έχοντας το απόλυτο 4/4 έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και απομένει η τυπική εξασφάλιση της πρωτιάς, κάτι που θα γίνει μαθηματικά ακόμα και με ισοπαλία.
Η ομάδα του ιταλικού Νότου με τον Βάλτερ Ματσάρι, πλέον στον πάγκο της, βρίσκεται στη Μαδρίτη έχοντας το προβάδισμα για το δεύτερο εισιτήριο σε σχέση με την Μπράγκα (7 και 3 βαθμοί αντίστοιχα) και θέλει αποτέλεσμα στο Santiago Bernabeu για να… ξεμπερδεύει.
Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα των «μερένχες», καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Κουρτουά, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Γκιουλέρ, Καμαβινγκά, Βινίσιους, Αριθαμπαλάγκα, αλλά και ο Μόντριτς!
Ο Ματσάρι έχει τις απουσίες των Λίντστρομ, Ρούι και Ολιβέρα, με το… θωρηκτό Οσιμέν να παίρνει τη θέση του στη γραμμή κρούσης.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,62 να σκοράρει ο Οσιμέν (Νάπολι) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button