CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Γαλατασαράι vs Παρί Σ.Ζ. – Τρίτη 01/10/2019 – Champions League

*1ος όμιλος: Παρί (3 β.), Κλαμπ Μπριζ (1 β.), Γαλατασαράι (1 β.), Ρεάλ Μ. (0 β.)

Η Γαλατασαράι έμεινε όρθια στην πρεμιέρα των ομίλων στο Βέλγιο (0-0 με την Μπριζ). Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση και μάλλον η λευκή ισοπαλία την κολακεύει. Πάντως και η ομάδα του Τερίμ είχε τις στιγμές της, τις οποίες ωστόσο δεν αξιοποίησε.

Στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη (0-0) στο σούπερ ντέρμπι με την Φενέρ (εντός έδρας). Θα παραταχθεί χωρίς κάποια μεγάλη απουσία σήμερα (01/10, 22:00) κόντρα στην Παρί, με τον Φαλκάο να δεσπόζει στη γραμμή κρούσης της.

Οι Γάλλοι παρά τις απουσίες που είχαν στο πρώτο ματς του ομίλου με την Ρεάλ, ισοπέδωσαν τους Μαδριλένους με 3-0. Το Σάββατο, παίζοντας καλή μπάλα, πέρασαν από την έδρα της Μπορντό για το «Σαμπιονά» (1-0) με γκολ του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα απουσιάσει από το σημερινό ματς λόγω τιμωρίας, ενώ σταθερά εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Καβάνι (επιθετικός) και Ντράξλερ (εξτρέμ). Η Παρί δεν έχει καλή παράδοση στην Τουρκία, ενώ για σήμερα μετράει και κάποιες «καλές» απουσίες. Πάντως, δεν μπορώ να την κοντράρω. Είναι ανώτερη σε όλα από την Γαλατά, με τον Τούχελ να περιμένει πολλά απόψε από τους Εμπαπέ και Ντι Μαρία (καθάρισε την Ρεάλ μόνος του ο Αργεντίνος).

Κυκλώνω το διπλό και περιμένω τη σέντρα… ήρεμος!  

Η πρότασή μας: Γαλατασαράι – Παρί Σ.Ζ.: 2

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button