CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Τότεναμ vs Μπάγερν – Τρίτη 01/10/2019 – Champions League

*2ος όμιλος: Μπάγερν (3 β.), Ολυμπιακός (1 β.), Τότεναμ (1 β.), Ερυθρός Αστέρας (0 β.)  

Η Τότεναμ νίκησε το προηγούμενο Σάββατο την Σαουθάμπτον για την Premier League (2-1 στο «Τότεναμ Στέντιουμ») παρά το γεγονός ότι από το 31’ έπαιζε με 10 παίκτες, ενώ από το 39’ είχε ισοφαριστεί από οδυνηρό λάθος του κίπερ Λιορίς. Τελικά, με τον Κέιν να το παίρνει πάνω του, έφτασε στο πολύτιμο «τρίποντο» στο 43’. Ανάσα για τον Ποκετίνο, ο οποίος ανακουφισμένος είπε «δεν θα το βάλουμε κάτω. Πέρυσι κανείς δεν μας πίστευε και φτάσαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο χαρακτήρας μας είναι ισχυρός…». Ο προπονητής της Τότεναμ δεν ταλαιπωρείται από φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα.  

Σε καλή κατάσταση η Μπάγερν, είναι αήττητη στα τελευταία οχτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6 νίκες, 2 ισοπαλίες). Καθάρισε εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα στην πρεμιέρα των ομίλων (3-0, είχε και τρία δοκάρια). Το Σάββατο ανέβηκε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με το 3-2 στην έδρα της Πάντεμπορν. Ηρεμος στον πάγκο μετά από καιρό ο Κόβατς, που όπως δήλωσε δεν θα τον χαλάσει καθόλου η ισοπαλία. Ετοιμος ο Αλάμπα, «οκ» και ο Πέρισιτς.

Το αποψινό παιχνίδι (01/10, 22:00) είναι πολύ σημαντικό για την Τότεναμ. Ο κόσμος της την στήριξε με πάθος στον αγώνα με την Σαουθάμπτον, δείχνοντας ότι είναι κοντά στον Ποκετίνο και τους παίκτες του. Ανετη η Μπάγερν, δεν θα την χαλάσει ο βαθμός.

Δεν είναι άσχημη η απόδοση της διπλής ευκαιρίας (1Χ).

Η πρότασή μας: Τότεναμ – Μπάγερν: 1Χ  

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button