CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Γιουνγκ Μπόις vs Ρέιντζερς – Πέμπτη 03/10/2019 – Europa League

*7ος όμιλος: Πόρτο (3 β.), Ρέιντζερς (3 β.), Γιουνγκ Μπόις (0 β.), Φέγενορντ (0 β.)

Το μενού όμως έχει και ποδοσφαιρικό στοίχημα. Αλλωστε, μέχρι τώρα μας έχει οδηγήσει σε… ήρεμα νερά και με σχετική «ασφάλεια». Για τον 7ο όμιλο του Europa (2η αγωνιστική των ομίλων, στις 19:55 η σέντρα) η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Ρέιντζερς. Ηττα στην πρεμιέρα, στην Πορτογαλία από την Πόρτο, για τους Ελβετούς (2-1), νίκη εντός για τους Σκωτσέζους επί της Φέγενορντ (1-0).

Η Γιουνγκ Μπόις παίζει σταθερά με σημαντικές απουσίες (Σιέρο, Σουλεϊμάνι, Σπίλμαν – μέσοι και οι τρεις), όμως είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν σήμερα ο σταρ επιθετικός Οαρό, ο επίσης επιθετικός Ασαλέ και ο μέσος Ενγκαμαλού.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραντ βλέπει την ομάδα του να ανεβάζει συνεχώς στροφές. Αλλωστε, από την έναρξη της προετοιμασίας της (22 αγώνες, φιλικοί και επίσημοι) έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, αυτή στο ντέρμπι από την Σέλτικ. Εκτός ο σημαντικός μέσος Αρίμπο, αλλά και ο αμυντικός Φλάναγκαν.

Η Γιουνγκ Μπόις θα μπορούσε με λίγη τύχη να βρίσκεται και φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, δεν κοιτάζει καθόλου υπεροπτικά το Γιουρόπα, ενώ στην έδρα της πετάει φωτιές. Θα ποντάρω στο να γνωρίσουν οι Σκωτσέζοι την 2η ήττα τους φέτος σε όλες τις διοργανώσεις!

Η πρότασή μας: Γιουνγκ Μπόις – Ρέιντζερς: 1   

 

 

 

 

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button