CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Ερυθρός Αστέρας – Πέμπτη 03/10/2019 – Euroleague

Επιστροφή στην… κανονικότητα, χθες, για τη στήλη με ένα ωραιότατο τρία στα τρία.

Συνεχίζουμε, όμως, με τα πόδια προσγειωμένα στο έδαφος και με την υπόσχεση ότι στο φινάλε της σεζόν, το ταμείο θα είναι συν…

Το βράδυ της Πέμπτης (03/10) αρχίζει και η αγαπημένη μου Ευρωλίγκα. Μία Ευρωλίγκα που χωρίς ίχνος υπερβολής, περιμένουμε να είναι η πιο ανταγωνιστική όλων των εποχών. Μία γρήγορη ματιά να ρίξει κανείς στις κινήσεις που έκαναν οι 18 (από φέτος) μονομάχοι, θα καταλάβει γρήγορα γιατί το αναφέρουμε αυτό.

Στις 21:00 το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Με τον Αργύρη Πεδουλάκη (ξανά) στον πάγκο τους οι «πράσινοι» και ενισχυμένοι στην περιφέρεια με τους Φριντέτ, Τζόνσον, Ράις, Μπράουν. Ερωτηματικό η εικόνα τους στη θέση «5» από τη στιγμή που οι Παπαγιάννης, Ουάιλι και Βουγιούκας δεν είναι σέντερ πρώτης γραμμής.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην αντίπερα όχθη, οι Σέρβοι του Μίλαν Τόμιτς «τσίμπησαν» τους Γκιστ (επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο αγαπημένο του ΟΑΚΑ), Ντέρικ Μπράουν (από Εφές) και Τσαρλς Τζένκινς (από Κίμκι) και θεωρώ δεδομένο ότι θα κάνουν αρκετές «κηδείες» στη φετινή διοργάνωση.

Τι παίζουμε; Το χάντικαπ είναι στους 9-10 πόντους, αποφάσισα να το «τσιμπήσω» λίγο προς τα πάνω (στα επιπλέον χάντικαπ, το πήγα στους 13,5 π.) και κύκλωσα το διπλό. Εν ολίγοις, σε περίπτωση ήττας του Ερυθρού Αστέρα η διαφορά να μην ξεπεράσει τους 13 πόντους υπέρ του Παναθηναϊκού…  

Η πρότασή μας: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Ερυθρός Αστέρας +13,5π.  

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button