CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Γουλβς vs Γουότφορντ – Σάββατο 28/09/2019 – Αγγλία, Premier League

Η πρωτοπόρος και αήττητη Λίβερπουλ (έχει κάνει το 6Χ6 με επιβλητικό τρόπο) και η περσινή πρωταθλήτρια Σίτι (στο -5 από την κορυφή) παίζουν το Σάββατο (28/09) στις έδρες της Σέφιλντ και της Εβερτον, αντίστοιχα, όμως οι νίκες τους πληρώνουν ψίχουλα και δεν θα με απασχολήσουν. Αντίθετα, το ματς που θα αποτελέσει το στήριγμά μου από την Premier League είναι αυτό ανάμεσα στην Γουλβς και την Γουότφορντ.

Μία Γουλβς που δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στη σεζόν (πέρυσι ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος) με αποτέλεσμα να αγνοεί μέχρι τώρα τι σημαίνει η λέξη νίκη. Ο προπονητής, Νούνο, πάντως δεν χάνει την αισιοδοξία του δηλώνοντας ότι στο παιχνίδι με την Γουότφορντ (28/09, 17:00) οι παίκτες του θα αφήσουν την… καρδιά τους στον αγωνιστικό χώρο για να έρθει το πρώτο «τρίποντο»!

Από την άλλη πλευρά, η Γουότφορντ καλείται να αφήσει πίσω της την τραυματική εμπειρία στην έδρα της Σίτι (γνώρισε τη συντριβή με 8-0). Δυνατή σφαλιάρα η «οχτάρα» στο Μάντσεστερ και για το νέο τεχνικό της, Φλόρες. Χωρίς φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα οι δύο ομάδες, ανώτερη σε όλα στα μάτια μου η Γουλβς θα την «στηρίξω» για την πρώτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα.      

Η πρότασή μας: Γουλβς – Γουότφορντ: 1

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button