HawkEye Προγνωστικά ΤένιςΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά ATP Πεκίνου 2019 – Ειδικά στοιχήματα

Αν νομίζετε ότι σας παραμέλησα τότε σίγουρα αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι γνωστό ότι δεν είμαι μεγάλος φαν του Laver Cup και όπως αποδείχτηκε είχα τα δίκια μου που αποφάσισα να μη δώσω πολλές προγνώσεις για το συγκεκριμένο τουρνουά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι παίκτες το πήραν τελείως στην πλάκα και χρησιμοποίησαν το γεγονός αυτό για αποφόρτιση από το άγχος του τεταμένου καλοκαιριού. Το χρειάζονται άλλωστε πριν μπουν στη δίνη των τουρνουά του φθινοπώρου που ξεκινούν στην Ασία και θα δώσουν το κλείσιμο της χρονιάς με το Masters του Λονδίνου.

Επωφελούμενος από το διάλειμμα της συνεχούς δράσης που είχαμε το καλοκαίρι, έκανα κάποιες σκέψεις αλλά και εντατική μελέτη για τα ειδικά στοιχήματα των τουρνουά ATP της Ασίας. Βρήκα εξαιρετικό ενδιαφέρον στις αποδόσεις ορισμένων σελίδων πχ της stoiximan.gr και ίσως να θελήσετε και εσείς να ακολουθήσετε τις σκέψεις μου. Να σημειώσω πως τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα που θα βρείτε αυτή την εποχή στο τένις  προσφέρονται από τη stoiximan, σελίδα που έχει γενικά τη μεγαλύτερη ποικιλία γεγονότων για στοιχηματισμό στο τένις

Πάμε λοιπόν στην Κινεζική πρωτεύουσα για να δούμε τι θα μας φέρει η επόμενη εβδομάδα. Ο Αλεξάντερ Σβέρεφ είναι η επιλογή μας για το ειδικό στοίχημα σε άσσους και double faults. Ο Γερμανός  έχει αλλάξει αρκετά τη στρατηγική του στο σερβίς τον τελευταίο χρόνο και αυτό αρχίζει να φαίνεται έντονα στο γήπεδο. Έχει δυναμώσει και το 1ο και το 2ο σερβίς του, με μερικά από τα πρώτα του να ξεπερνούν τα 220χλμ/ώρα ενώ ακόμα και στα δεύτερα έχει αρκετές φορές υπερβεί το όριο των 200 χιλιομέτρων την ώρα. Το γεγονός αυτό έχει από τη μία αποτέλεσμα να κάνει πολλούς άσσους αλλά από την άλλη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και τα double faults του. Ενδεικτικά να πούμε πως σε ένα μικρό τουρνουά πριν το US Open τον είδαμε να “πετυχαίνει” 20 double faults. Το over 8.5 άσους κατά μέσο όρο που δίνει η  Stoiximan είναι σίγουρα μία επιλογή μας για το Πεκίνο ενώ θα παίξουμε και τα over 4.5 double faults ανά αγώνα, πάλι στη stoiximan.gr. Φανταστείτε ότι σε ένα ματς μόνο να στραβώσει το παιχνίδι για το Σβέρεφ και είναι ικανός να δώσει αρκετούς άσσους και διπλά λάθη για να μας καλύψει σε όλο του τουρνουά. 

Η πρόβλεψή μας: ATP Πεκίνου – Αλεξάντερ Σβέρεφ Over 8.5 Άσοι ΜΟ Αγώνα & 4.5 Διπλά Λάθη ΜΟ Αγώνα (στη stoiximan.gr) 

Θα επανέλθω στις αρχές τις άλλες εβδομάδες με προβλέψεις για το νικητή σε Πεκίνο και Τόκιο αλλά μέχρι τότε απολαύστε τη δράση στα courts!

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of HawkEye

HawkEye

Related Articles

Back to top button