CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Ιρλανδία – Παρασκευή 16/06 – Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2024

*β’ όμιλος (προκρίνονται οι 2 πρώτοι): Γαλλία 3 β., Ελλάδα 3 β., Ολλανδία 3 β., Ιρλανδία 0 β., Γιβραλτάρ 0 β.

Η Ελλάδα ξεκίνησε όπως… έπρεπε τις υποχρεώσεις της στο β’ γκρουπ, αφού στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 νίκησε 3-0 το Γιβραλτάρ (εκτός έδρας).
Ομως, για να μπει σφήνα στις Γαλλία και Ολλανδία που είναι τα μεγάλα φαβορί του ομίλου, η γκέλα κόντρα στους Ιρλανδούς στην «Αγιά Σοφιά» το βράδυ της Παρασκευής (16/6, 21:45), πολύ απλά «απαγορεύεται».
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ, με δεδομένο ότι τη Δευτέρα ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γαλλία στο Παρίσι, χαρακτήρισε το ματς με τους Ιρλανδούς ως… τελικό.
Αναμφισβήτητα, προκάλεσε αίσθηση η μη κλήση του Κώστα Φορτούνη, ενώ μεσοβδόμαδα τραυματίστηκε ο Φώτης Ιωαννίδης.
Για να καλυφθεί το κενό του φορ του Παναθηναϊκού, κλήθηκε ο πρώτος σκόρερ (19 γκολ) του ολλανδικού πρωταθλήματος με την Ουτρέχτη, Τάσος Δουβίκας.
Πιθανή ενδεκάδα Ελλάδας: Βλαχοδήμος – Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Μπάλντοκ – Σιώπης, Μπακασέτας, Μάνταλος – Πέλκας, Μασούρας, Γιακουμάκης.
Ιδιαίτερα κρίσιμο, πάντως, είναι το παιχνίδι και για την Ιρλανδία, η οποία στην πρεμιέρα του ομίλου ηττήθηκε (0-1) στις λεπτομέρειες από την Γαλλία.
Οι παίκτες του Στίβεν Κένι γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια δεύτερη ήττα θα ελαχιστοποιήσει από νωρίς τις ελπίδες πρόκρισης.
Ο Εβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης στη γραμμή κρούσης, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν οι Τζος Κάλεν (Μπέρνλι), Τζεφ Χέντρικ (Ρέντινγκ) και Άλαν Μπράουν (Πρέστον).
Σημαντικές οι απουσίες των βασικών χαφ Κόουλμαν και Ογκμπένε.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αυστριακός, Χάραλντ Λέχνερ. Συνολικά φέτος έχει παίξει σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει βγάλει από το τσεπάκι του 117 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες, ενώ έχει υποδείξει και 12 πέναλτι!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,94 η Ιρλανδία να δεχθεί περισσότερες κίτρινες κάρτες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button