CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Κροατία vs Ισπανία – Κυριακή 18/06 – Προγνωστικά τελικός Nations League

Η τρίτη έκδοση της… φρέσκιας διοργάνωσης του Nations League φτάνει στο φινάλε της, με τον τελικό Κροατία-Ισπανία στο De Kuip του Ρότερνταμ το βράδυ της Κυριακής (18/6, 21:45).
Οι δύο ομάδες νίκησαν Ολλανδία (4-2 στα πέναλτι, 2-2 η κανονική διάρκεια) και Ιταλία (2-1 στην κανονική διάρκεια) αντίστοιχα στους ημιτελικούς και πλέον τίθενται αντιμέτωπες για το πρώτο τους τρόπαιο στο θεσμό, για να διαδεχθούν Πορτογαλία και Γαλλία που είχαν κατακτήσει τα δύο προηγούμενα.
Η Ισπανία, που ήταν φιναλίστ στην προηγούμενη διοργάνωση, προφανώς θέλει αυτή τη φορά να κατακτήσει την κορυφή, ενώ οι Κροάτες του Λούκα Μόντριτς έπειτα από την πορεία τους ως τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στοχεύουν στην κατάκτηση της κούπας.
Ο πολύπειρος μέσος έδειξε και στον ημιτελικό με την οικοδέσποινα Ολλανδία πως είναι… σταθερά πεινασμένος για τίτλους, την ίδια στιγμή που στους Ιβηρες η ανανέωση συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε.
Σε 9 μεταξύ τους παιχνίδια, η Ισπανία μετράει 5 νίκες, 3 έχει στο ενεργητικό της η Κροατία, ενώ ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος.
Τελευταία τους αναμέτρηση ο αγώνας για τους «16» του Euro 2020, στον οποίο οι Ιβηρες επικράτησαν 5-3 στην παράταση.
Δεν υπάρχουν φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα για τους Ζλάτκο Ντάλιστς και Λουίς Ντε Λα Φουέντε, ακολουθούν οι πιθανές ενδεκάδες των δύο μονομάχων:
Πιθανή ενδεκάδα Κροατίας: Λιβάκοβιτς – Πέρισιτς, Βίντα, Σούταλο, Γιουράνοβιτς – Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς – Ιβάνουσετς – Πάσαλιτς – Κράμαριτς.
Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας: Σίμον – Αλμπα, Λαπόρτ, Λε Νορμάν, Νάβας – Μερίνο, Ρόδρι – Ροδρίγο, Γκάβι, Πίνο – Μοράτα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,62 να σκοράρει ο Μοράτα (Ισπανία) στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button