CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Κόσοβο – Κυριακή 12/06 – Προγνωστικά Nations League

Σούπερ φορμαρισμένη η Ελλάδα, μία από τα ίδια όμως και η στήλη μας, με τις προτάσεις στα ειδικά (γκολ, σκόρερ κλπ.) να επιβεβαιώνονται η μία μετά την άλλη, «χτίζοντας» εντυπωσιακό σερί!
Πάμε, όμως, στο κυριακάτικο παιχνίδι της Εθνικής μας απέναντι στο Κόσοβο (12/06, 21:45) για τον 2ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League που θα διεξαχθεί ξανά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ έχει βάλει τη σφραγίδα του με το καλημέρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (Β. Ιρλανδία 0-1, Κόσοβο 0-1, Κύπρος 3-0), με τον Μπακασέτα να κάνει θραύση και την Εθνική μας να είναι ξανά ουσιαστική και πολύ δυνατή στο αμυντικό κομμάτι.
Νοκ άουτ ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος δυστυχώς υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης.
Η Εθνική μας με νίκη το βράδυ της Κυριακής «κλειδώνει» την πρωτιά στο γκρουπ και την άνοδό της στη Β’ κατηγορία.
Το Κόσοβο μπήκε με το δεξί στο Nations League κερδίζοντας εκτός έδρας την Κύπρο (0-2), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ηττήθηκε 1-0 (εντός) από την Ελλάδα, σε ένα παιχνίδι που το τελείωσε με 9 παίκτες.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα από τη μέρα που κάθισε στον πάγκο του Κοσόβου ο Αλέν Ζιρές.
Την Πέμπτη υποδέχθηκε και νίκησε 3-2 τη Β. Ιρλανδία. Εμεινε «ζωντανό» στη μάχη της πρωτιάς στον 2ο όμιλο.
Ο Γάλλος ομοσπονδιακός έχει ξανά στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Μούριτς και τον βασικό αμυντικό Αλίτι, που εξέτισαν την ποινή τους.
Πέντε φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Ελλάδα και Κόσοβο, όλες την τελευταία διετία. Αήττητη παραμένει η Εθνική μας με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,75 να σκοράρει ο Γ. Γιακουμάκης στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button