Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ελλάδα – Κόσοβο με combo bets και Novi special αγορές – Κυριακή 12/6

Το πιο καθοριστικό βήμα πρωτιάς στον όμιλό της στο Nations League θέλει να κάνει η Ελλάδα, που υποδέχεται το Κόσοβο στο «Πανθεσσαλικό» με στόχο το 4/4 (21:45).

Ασταμάτητη η Εθνική ομάδα και δίχως διάθεση να «φρενάρει». Μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Β. Ιρλανδία και Κόσοβο με το ίδιο σκορ (1-0), συστήθηκε με πολύ πειστικό τρόπο στο κοινό της. Στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο, έφτασε άνετα στο 3-0 απέναντι στην Κύπρο. Με αυτό τον τρόπο πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. 

Μάλιστα, με νίκη σήμερα σφραγίζει τον προβιβασμό στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της επόμενης διοργάνωσης, καθώς με το +6 και δύο ματς να απομένουν υπερτερεί και στην ισοβαθμία. Βέβαια, ξέχωρα από την σκοπιμότητα, αυτό που ενδιαφέρει είναι η διεύρυνση του νικηφόρου σερί.

Ελλάδα – Κόσοβο 1:1.78 X:3.35 2:4.75

Η αυτοπεποίθηση σιγά-σιγά επιστρέφει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που με οδηγό τον Τάσο Μπακασέτα (σκόραρε σε όλα τα ματς του Nations) ξαναβρίσκει το DNA του. Αυτό φαίνεται τόσο από το γεγονός ότι σε κανένα από τα πρώτα τρία παιχνίδια δεν δέχτηκε γκολ, όσο και από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι αντίπαλοί του.

Το Κόσοβο πηγαίνει στο Βόλο με την πλάτη στον τοίχο. Η νίκη θρίλερ κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία (3-2),  κράτησε την ομάδα του Ζιρές ζωντανή στη μάχη κορυφής. Βέβαια, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την Ελλάδα, ο Γάλλος τεχνικός της ομάδας γνωρίζει πως χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Nations League όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button