CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Επόμενος Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ – Τετάρτη 05/07 – Προγνωστικά Πολιτική

Εδώ είμαστε! Μετά από ένα «αναγκαστικό» διάλειμμα λόγω της λήξης όλων των μεγάλων διοργανώσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η στήλη με την ψυχολογία στα ύψη (εξαιρετικός ο απολογισμός στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες) στρέφει σιγά-σιγά το βλέμμα της σε όσα… έρχονται! 
Προφανώς τις προσεχείς ημέρες θα ασχοληθούμε με το τένις και το πιο σπουδαίο Grand Slam (το Wimbledon), το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη (μετ’ εμποδίων λόγω της βροχής), όμως μέχρι τότε αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στη μάχη που ξεκινά για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση που Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, η – πριν από λίγες ώρες – επίσημη αποχώρηση από την κούρσα διαδοχής του κορυφαίου στελέχους του κόμματος, Διονύση Τεμπονέρα, δημιουργεί νέα δεδομένα στην όλη διαδικασία, το χρονοδιάγραμμα της οποίας έχει ως εξής: Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής όρισε ως υπηρεσιακό πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Σωκράτη Φάμελλο.
Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή θα είναι να διεξαχθεί το συνέδριο στα τέλη Αυγούστου και να πραγματοποιηθεί η εκλογή νέου προέδρου από τη βάση (την αποτελούν περίπου 172.000 μέλη) στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Η κεντρική επιτροπή του κόμματος θα συνεδριάσει το διήμερο 15-16 Ιουλίου και θα καταθέσει τις επίσημες υποψηφιότητες για τη θέση του νέου/νέας Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Επικρατέστεροι για την προεδρία θεωρούνται οι Εφη Αχτσιόγλου (οι αποδόσεις της δίνουν το ρόλο του μεγάλου φαβορί), Αλέξης Χαρίτσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Παύλος Πολάκης. Στο… κόλπο και οι Ρένα Δούρου, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Στο δια ταύτα: η αλήθεια είναι ότι ο Παύλος Πολάκης έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με… πολλούς και διάφορους, όμως δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την δυναμική του στη βάση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν λίγο καιρό ο Χανιώτης πολιτικός είχε φλερτάρει με τη διαγραφή του από το κόμμα, ωστόσο τώρα θέλει να δει την δυναμική που έχει αναπτύξει σε πανελλαδικό επίπεδο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόδοση στην οποία προσφέρεται στο να είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί ένα ενδιαφέρον…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 15,00 ο Παύλος Πολάκης να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button