CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βίρτους Μπολόνια vs Αρμάνι Μιλάνο – Τετάρτη 21/06 – Προγνωστικά Τελικοί Lega A, Ιταλία – Game 6

Το Over 0,5 πέναλτι (σε απόδοση 2,60) στο ματς της Εθνικής μας στο Παρίσι κόντρα στη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024, επιβεβαιώθηκε, οπότε με καλή ψυχολογία πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο Game 6 των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ!
Η Βίρτους υποδέχεται την Αρμάνι το βράδυ της Τετάρτης (21/06, 21:30), με την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο να παίζει τα ρέστα της για να μείνει «ζωντανή» και παράλληλα να στείλει τη σειρά σε 7ο και τελευταίο παιχνίδι στο Μιλάνο.
Η ομάδα του Ετορε Μεσίνα προηγείται 3-2, αφού την Δευτέρα έκανε το καθήκον της στο «σπίτι» της (79-72), έχοντας πρώτα βιολιά τους Νικολό Μέλι (13 πόντους, 12 ριμπάουντ), Σέιβον Σιλντς (22 π., 5 ριμπ.), Γιοχάνες Βόιγκτμαν (8 π., 6 ριμπ., 5 ασίστ) και διψήφιους τους Σαμπάζ Ναπίερ (12 π., 5 ασ.) και Μπίλι Μπάρον (12 π.).
Για τη Βίρτους πάλεψαν οι Μπελινέλι (17 π.), Χάκετ (12 π., 5 ριμπ.) και Κορντινιέ (14 π., 4 ασίστ).
Στη Βίρτους, ο Σκαριόλο δεν έχει… ενεργοποιήσει καθόλου στη σειρά τους Λούντμπεργκ, Μπάκο και Γουίμς (εκτός αποστολής), την ίδια στιγμή που ο Μεσίνα αφήνει εκτός rotation τον Καναδό πλέι μέικερ Κέβιν Πάνγκος.
Αναμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, όμως αυτό που… στριφογυρίζει στο μυαλό μας είναι η νίκη της Αρμάνι που θα της χαρίσει τον τίτλο, χωρίς να χρειαστεί να οδηγηθεί η σειρά των τελικών της Lega A σε Game 7!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,50 να νικήσει η Αρμάνι Μιλάνο στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button