CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Ερυθρός Αστέρας vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 20/12/2019 – Euroleague

Ο Ολυμπιακός (6-8) δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει την… τρελή ανατροπή με την Κίμκι (αναμφισβήτητα μιλάμε για μία από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία της διοργάνωσης) και ανέβηκε στο αεροπλάνο προκειμένου να μεταβεί στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση της Παρασκευής (20/12, 20:00) με τον Ερυθρό Αστέρα (5-9) στην χαοτική «Stark Arena».

Οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν, έστειλαν στην παράταση και πήραν εν τέλει – απόλυτα δίκαια – ένα χαμένο ματς κόντρα στους soft, Ρώσους κι αυτό το χρωστούν στους Πρίντεζη (26 π., 7 ριμπάουντ), Σπανούλη (18 π., 10 ασίστ), Παπανικολάου (18 π.), Μιλουτίνοφ (16 π., 7 ρ.), αλλά και στους Κόνιαρη (είχε στο ενεργητικό του κάποιες σπουδαίες άμυνες πάνω στον Σβεντ) και Πολ (έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο και κέρδισε ένα επιθετικό φάουλ στο τελευταίο λεπτό).

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ερυθρός Αστέρας… εξαφανίστηκε από το παρκέ του γηπέδου της ΤΣΣΚΑ στα τελευταία 15 λεπτά και γνώρισε τη συντριβή από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, σε ένα παιχνίδι που δεν έπαιξε ο Αμερικανός πλέι μέικερ Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος πήρε κάποιες ανάσες εν όψει της απαιτητικής συνέχειας (εκτός κι αν κρύβουν κάτι οι Σέρβοι και ο Ντράγκαν Σάκοτα).

Απαντες παρόντες στους Πειραιώτες, σταθερά χωρίς τον Περπέρογλου ο Αστέρας.

Δεδομένη η διάθεση του Ερυθρού Αστέρα να παλέψει να πάρει το παιχνίδι μέσα από την σκληρή του άμυνα, πολύ προσεκτικοί θα βγουν στο παρκέ και οι «ερυθρόλευκοι» με στόχο να ελέγξουν τον ρυθμό.

Το under στους 157,5 πόντους είναι η βασική μου επιλογή από την μάχη του Βελιγραδίου!

Η πρότασή μου: Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: under 157,5 π. στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button