Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός με Live Streaming*, Novi Specials & προσφορά*

Ολοκληρώνεται απόψε η 15η αγωνιστική με πέντε αναμετρήσεις. Εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις του ελληνικού φίλαθλου κοινού κατέχει αυτή ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό. Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20:00.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός με Live Streaming* & προσφορά* ημέρας

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, με εμφατικό μάλιστα τρόπο. Πέτυχε σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Χίμκι το βράδυ της Τετάρτης, επικρατώντας της στην παράταση με 109-98, «γυρνώντας» από το -9 στα 50’’ πριν το σφύριγμα της λήξης της κανονικής διάρκειας. Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε τους «ερυθρόλευκους» στο βαθμολογικό πίνακα της Euroleague, όπου μετράει 6-8.

Από τη δεύτερη διαδοχική ήττα του στη φετινή διοργάνωση έρχεται ο Ερυθρός Αστέρας. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής έχασε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 105-77. Με ρεκόρ 5-9 εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από την πρώτη δεκάδα της κατάταξης.

Δείτε τα Novi Specials στοιχήματα του αγώνα

Από τη σεζόν 2014-15 Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός έχουν τεθεί αντιμέτωποι στη Euroleague έξι φορές. Στα παιχνίδια αυτά οι Έλληνες «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει πέντε νίκες. Θα συνεχιστεί η θετική παράδοση που έχουν απέναντι στους Σέρβους;

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button