CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 06/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο πρωτοπόρος στην Ευρωλίγκα και – αήττητος εντός συνόρων – Ολυμπιακός έχει μία ιδιαίτερα «πονηρή» αποστολή την Πέμπτη (06/04, 20:00) στο «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 33ης (και προτελευταίας) αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Με ρεκόρ 23-9 οι «ερυθρόλευκοι» (10-6 εκτός έδρας/12-2 στα 14 τελευταία στην Euroleague), έχουν μία νίκη παραπάνω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μ. και με νίκη στο Βελιγράδι θα κλειδώσουν την πρωτιά στη regular season.
Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 15-17 και 9-5 στο «σπίτι» του, έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τα πλέι οφ, ωστόσο προέρχεται από τρεις σερί νίκες στην Euroleague και μόνο εικόνα αδιάφορης ομάδας δεν παρουσιάζει στο παρκέ.
Υπενθυμίζουμε, ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε νικήσει 90-86.
Χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, πάντα εκτός μάχης ο γκαρντ Λάζιτς στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Νέντοβιτς και Μπέντιλ να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,94 ο Αϊζάια Κάνααν (Ολυμπιακός) Over 5,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button