CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Αλμπα Βερολίνου – Παρασκευή 07/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Δεν… γινόταν να πάει καλύτερα η στήλη την Τετάρτη, αφού επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις προτάσεις μας!
Να σκοράρει ο Μπενζεμά (2,37), να σκοράρουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2,15) και το Over 0,5 κόκκινες κάρτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (3,30)!

Πάμε, όμως, στην πρόταση της Παρασκευής (07/04, 21:00, ΟΑΚΑ).
Μπορεί ο Παναθηναϊκός και η Αλμπα να έχουν μείνει εδώ και καιρό εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας και των πλέι οφ της Euroleague, όμως μόνο αδιάφορη εικόνα δεν παρουσιάζουν στο παρκέ.
Τόσο οι «πράσινοι» (ρεκόρ 11-21, 8-8 στο ΟΑΚΑ) όσο και οι Βερολινέζοι (9-23) έχουν ως στόχο να κλείσουν με αξιοπρέπεια τη φετινή regular season στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και κάπως έτσι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης έχει στη διάθεσή του τον Ματ Τόμας, όμως οι πολύτιμοι Πονίτκα και Γουόλτερς έχουν χάσει πολλές προπονήσεις και ο κόουτς των «πράσινων» δήλωσε ότι δύσκολα θα πατήσουν παρκέ την Παρασκευή.
Από την άλλη πλευρά, ο Ισπανός προπονητής της Αλμπα, Ιζραελ Γκονζάλεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπλατ και Ερικσον.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 η Αλμπα Over 14,5 λάθη στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button