CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιντερ vs Ατλέτικο Μαδρίτης – Τρίτη 20/02 – Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ιντερ υποδέχεται την Ατλέτικο (20/02, 22:00) στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League.
Οι Ιταλοί βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση (9 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις) και οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου στην Serie A (στο +9 από την Γιουβέντους και με ένα παιχνίδι λιγότερο).
Οσο για τους Μαδριλένους, κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά μια θέση στην πρώτη τετράδα της LaLiga, που δίνει το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ (σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας πίσω από Ρεάλ, Χιρόνα και Μπαρτσελόνα).
Οι «νερατζούρι» του εξαιρετικού κόουτς Σιμόνε Ιντζάγκι έμειναν αήττητοι στη φάση των ομίλων (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες) και είναι αυτονόητο πως θέλουν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά.
Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα η Ιντερ, αφού οι απουσίες των Ατσέρμπι, Κουαδράδο και Σένσι είναι πάγιες.
Στην αντίπερα όχθη, η Ατλέτικο του «Τσόλο» Σιμεόνε μπαίνει στα νοκ άουτ με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, καθώς δείχνει να μην έχει την ποιότητα προηγούμενων χρόνων, όμως εννοείται πως παραμένει σκληρό καρύδι.
Στη φάση των ομίλων, η Ατλέτικο παρουσίασε πειστική εικόνα και με 14 βαθμούς (4 νίκες, 2 ισοπαλίες), τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της.
Σε ό,τι αφορά το απουσιολόγιο του Σιμεόνε, ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Αθπιλικουέτα, Μοράτα, Παουλίστα, Βιτόλο και Λεμάρ.
Και για φινάλε, κάποια στοιχεία που έχουν το ενδιαφέρον τους: 7 από τα 8 τελευταία ματς της Ατλέτικο τελείωσαν under 2,5 γκολ.
Παράλληλα, η Ιντερ μετρά 8 σερί νίκες και οι 5 από αυτές συνδυάστηκαν με N/G.
Επίσης, η ομάδα του Ιντζάγκι δεν έχει χάσει στην έδρα της σε αγώνα του Champions League από το 2022. Από τότε μέχρι σήμερα μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,05 αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου ισοπαλία στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button